četvrtak, 13. juna 2024.

Koalicioni sporazum čeka „zeleno svetlo“ iz Beograda

Objavljeno: 31. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevo bi novu vlast trebalo da dobije najkasnije za pet dana, izjavio je lider naprednjaka dr Slobodan Gvozdenović. Na današnjoj konstitutivnoj sednici lokalnog parlamenta su samo verifikovani odbornički mandati, a nakon toga je sednica prekinuta, jer naprednjaci i socijalisti još uvek nisu potpisali koalicioni sporazum. U odborničke klupe je seo 51 odbornik iz koalicije okupljene oko SNS i SPS, kao i odbornici DS i Dosta je bilo. Proslavljeni košarkaški trener Vladimir Đokić, koji je bio na izbornoj listi SPS, podneo je pisanu ostavku na mesto odbornika, a umesto njega, u lokalnom parlamentu biće Mihailo Todorović.

Lider SNS u Valjevu i kandidat za gradonačelnika dr Slobodan Gvozdenović je nakon prekida sednice, na kojoj su samo potvrđeni odbornički mandati, rekao da se sada čeka „zeleno svetlo“ iz Beograda za formiranje lokalne vlasti sa socijalistima. „ U SNS je promenjeno rukovodstvo i narednih dana će biti potvrđena koalicija SNS i SPS. Očekujem da naredna sednica Skupštine grada bude vrlo brzo, najkasnije za pet dana. U SNS nema nikakvih podela po pitanju namere da vlast formiramo zajedno sa socijalistima“, rekao je Gvozdenović.

Predsednik Okružnog odbora SPS Dragan Jeremić kaže da u pregovorima sa naprednjacima nije bilo problema u vezi kadrovskih rešenja, već da se čeka potvrda koalicionog sporazuma iz vrha SNS. „ Nakon odluke centrale SNS počeće pregovori oko kadrovskih rešenja, tako da nam razgovori po tom pitanju tek predstoje. Mi imamo obavezu prema glasačima da na odgovorna mesta postavimo kvalitetne ljude“, rekao je Jeremić.

4 komentara na “Koalicioni sporazum čeka „zeleno svetlo“ iz Beograda

 1. Kaplar Pocuta Otpremnina odgovorni KAD BI SE SALILI. Oni su pre svega neodgovorni prema sebi, ljudi sa zalutalim profesijama u politici neostvareni u svojim profesijama i na vlasti od devedesetih kada je Valjevo najvise uruseno.

  13

  5
  1. A da li mislite da je Gvozdenovic Slobodan odgovoran kada se bije sa komunalnom policijom ,kada je veoma cesto (cenzurisano) , kada psuje novinare , kada krivicno odgovara i kada preti ljudima da je on glavni i da ce svima on j….i majku ?Da li nam je takav potreban , da li neko ko laze cim izgovori jednu rec slaze ?Jel nam takav treba ?Ovde se zaboravila njegova seansa sa Komunalnim policajcima kada ih napao , vredjao !Vi novinari istrazivaci proverite u Tuzilastvu, jel xeka da zastari kaostose pokusava iovo sa ubistvom deteta za koje kobejagi odgovara!

   9

   3
   1. Kad si takva čistunica kako onda ne znaš a kako se ponaša Poćuta? Kako urla, preti ljudima, ucenjuje ih, potkupljuje, spletkari? Kako ti ne smeta to što je potrošio skoro polovinu gradskog budžeta da bi sebe reklamirao a učinak – nula! Puteljci, sklepan asfalt bez da je iko nadzirao da li voda već odnosi delove seoskih puteva jer nisu odvodi urađeni? A ko će da odgovara što je sklepao svaku stazu i bogazu koju je radio a da ništa, ali ništa ljudski nije uradio. jes to bolje nego što je kod njega u Poćuti, ali brale nećemo valjda od Valjeva da pravimo selo! Još da nam neko uzima za to 357!

    4

    5
 2. ne znam samo kakvu obavezu ima Pocuta ja sam glasala za SNS,a ne za SPS pre bih sebi ruku odsekla

  9

  7

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *