nedelja, 14. aprila 2024.

Kolubara-Stubo Rovni u blokadi 228 dana

Objavljeno: 3. novembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Zbog duga od skoro 559 miliona dinara račun Javnog preduzeća za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema “ Stubo Rovni Kolubara“ je blokiran skoro tri meseca! Račun tog preduzeća, kome je poveren posao izgradnje brane i akumulacije Stubo Rovni, blokiran je 19. avgusta zbog duga prema AIK banci u visini od 558,5 miliona dinara. Prema podacima Narodne banke Srbije preduzeće „Stubo Rovni Kolubara“ je u ovoj godini bilo čak 228 dana u blokadi!

Na sajtu NBS je navedeno da je to preduzeće bilo 112 dana u neprekidnoj blokadi i to u periodu od 26. februara do 18. juna ove godine. Posle 20-ak dana usledila je nova blokada računa koja je neprekidno trajala 40 dana i to u periodu od 9. jula do 18. avgusta. To javno preduzeće je nakon toga samo na jedan dan izašlo iz blokade, a nakon toga im je već 19. avgusta blokiran račun zbog menica koje je pustila AIK banka. Njihov račun je do danas u neprekidnoj blokadi 76 dana.

Na čelu tog preduzeća je već godinama Miodrag Marković, koji je kadar SPS.

Jedan komentar na “Kolubara-Stubo Rovni u blokadi 228 dana

  1. Kada je bivši dir.vodovoda podneo ostavku Stanko Terzić obeća ovom narodu odgovornost Miodraga Markovića i ? Naravno od toga ništa jer je žrtveno jagnje bio mlad perspektiva čovek,Sramota

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *