subota, 20. jula 2024.

Komunalna policija preseljena u Pantićevu ulicu

Objavljeno: 7. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Po odluci novoizabranog gradonačelnika Valjeva Slobodana Gvozdenovića komunalna policija je iz gradske kuće premeštena u prostorije nekadašnje Direkcije za zemljotres u Pantićevoj ulici (novi telefoni su 014 224 728 i 014 221 088). Komunalni policajci, među kojima su i oni sa kojima je ranije gradonačelnik Gvozdenović imao verbalne sukobe, zbog kojih je ceo slučaj završio u tužilaštvu, „ekepresno“ su po dolasku Gvozdenovića na čelo grada, sa prvog sprata gradske kuće premešteni u Pantićevu ulicu.

U toj zgradi, koja duže vreme nije u funkciji, bili su isključeni struja, voda i telefoni, tako da je lokalna samouprava prvo morala da plati sve te komunalije, da bi komunalne policajce preselila na novu lokaciju. Zbog čega su novom rukovodstvu „zasmetali“ komunalni policajci, koji su od formiranja bili smešteni u gradskoj kući, nije poznato, kao ni to koje službe će biti smeštene na njihovoj staroj adresi.

Inače, krajem marta 2014. godine komunalni policajci Darko Đukić i Rade Đurđević su prijavili da ih je prilikom kontrole radnog vremena kluba “Prezident” napao budući narodni poslanik SNS Slobodan Gvozdenović, preteći im “da će ostati bez posla ako ubuduće budu prišli tom ugostiteljskom objektu”. Ceo slučaj je završio u Osnovnom tužilaštvu, a kako saznajemo, iako je od tog incidenta prošlo više od dve godine, do sada nije saslušan niko od oštećenih komunalnih policajaca. Ostaje nejasno zbog čega nadležno tužilaštvo do sada nije reagovalo i preduzelo predviđene zakonske radnje.

U Pantićevu ulicu preseljen je i Odsek za vanredne situacije,  a preseljenju  mogu da se nadaju plaćeni članovi Gradskog veća Nikola Radojičić (SPS), Dejan Bogojević (SNS) i Andra Savčić (SNS). Pored njih, kancelariju u Pantićevoj ulici, a ne u gradskoj kući, trebalo bi da dobije pomoćnik gradonačelnika Saša Simić (SNS). U gradskoj kući, za sada, ima mesta samo za pomoćnika gradonačelnika Miroslav Pimića (SNS), koji je „zauzeo“ kancelariju u kojoj je sedao doskorašnji pomoćnik gradonačelnika Milorad Ilić. Gde će sedeti treći pomoćnik gradonačelnika Stanko Terzić (SPS), za sada nije poznato.

 

5 komentara na “Komunalna policija preseljena u Pantićevu ulicu

 1. Kako samo Grad Valjevo koristi taj prostor kada je on izgradjen od sredstava za sanaciju od zemljotresa, znači učestvovale su i ostale opštine Kolubarskog okruga. Znači ko plati struju, njegovo je. Smešno.

  2

  2
 2. Ako je sadašnji predsednik bio u sukobu sa komunalnom policijom, kako je mogao postati predsednik? Da se svi ugledamo na njega pa da se svađamo i prepiremo sa komunalnom i ostalom policijom…..

  5

  1
  1. Gde je krivicna protiv Gradonacelnika za napad na komunalce?Ljudi koliko ovaj ima prijava a Gradonacelnik?Ko ga stiti?Mi obicni odmah odgovaramo .Dobio sam broj za razgovor kod Predednika i pitacu ga i ovo , pomenucu i tadasnjeg sefa Komunalne policije.

   2

   1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *