petak, 12. aprila 2024.

Komunalni policajac osumnjičen da je napao ženu u službenim prostorijama

Objavljeno: 23. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Protiv komunalnog policajca M.B. (35) iz Valjeva je podneta prijava zbog nasilja nad A.J. (35), sa kojom je, kako se pretpostavlja, već duže vreme u emotivnoj vezi. Kako nezvanično saznajemo, A.J.  je prijavila komunalnog policajca da je na nju fizički nasrnuo u službenim prostorijama komunalne policije u Valjevu, u Pantićevoj ulici. Njemu je izrečena mera zabrane kontakta i prilaska A.J.

Po našim saznanjima, do svađe između M.B. i A.J. došlo je u jednoj od kancelarija komunalne policije, u vreme dok je komunalni policajac bio na dužnosti, međutim nije trebalo da bude u službenim prostorijama, već na terenu.

„Između njih je izbila svađa u trenutku dok je M.B. u računar komunalne policije prebacivao fotografije iz službenog telefona koji je, najverovatnije, prethodno dao na korišćenje svojoj partnerki. Posle žučne rasprave, komunalni policajac je nasrnuo na svoju partnerku, a nakon toga, kako je kasnije ispričala, je davio. Žena je ceo slučaj prijavila policiji, ali je odbila da ide na lekarski pregled. Utvrđeno je da je M.B. bio u alkoholisanom stanju“, navode naši izvori.

Komunalnom policajcu je odmah izrečena hitna mera privremene zabrane da kontaktira i da joj prilazi u trajanju od 48 časova, a nadležni sud je tu meru produžio na još 30 dana. Načelnica komunalne policije Milica Petković je kratko rekla da je po službenoj dužnosti obaveštena o incidentu koji se dogodio u službenim prostorijama komunalne policije i da se čeka zvaničan izveštaj Policijske uprave o tom događaju, nakon čega će „postupiti u skladu sa svim zakonskim propisima”.

M.B. u valjevskoj komunalnoj policiji radi od njenog osnivanja, 2010. godine.

2 komentara na “Komunalni policajac osumnjičen da je napao ženu u službenim prostorijama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *