sreda, 24. aprila 2024.

Koncert Merime Njegomir povodom Dana grada

Objavljeno: 19. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U okviru programa obeležavanja Dana grada Valjeva 20. marta, večeras od 20 časova na velikoj sceni Centra za kulturu biće održan koncert Merime Njegomir, a preuzimanje ulaznica je na blagajni Centra. Svečana akademija povodom Dana Valjeva biće održana sutra u podne u Centru za kulturu, kada će, tradicionalno, biti uručene godišnje nagrade najuspešnijim pojedincima i ustanova iz više oblasti. Istog dana biće otvorena izložba „Jerinin grad Brangović-Grad pre trga“ u Narodnom muzeju u 19 časova.

U četvrtak, 21. marta, u okviru programa obeležavanja Dana Valjeva, u holu Centra za kulturu u 19 časova biće otvorena izložba fotografije „Za srpsku vojsku-jedna zaboravljena priča“ iz knjige istoričarke dr Mile Mihajlović. U ponedeljak, 25. marta, je poklon projekcija filma „Tri karte za Holivud“ u Bioskopu 85, a izložba dečjih radova biti otvorena 26. marta u 18 časova u Ineternacionalnom strudiju „Radovan Trnavac Mića“.

Program u okviru obeležavanja Dana Valjeva biće završen 27. marta na Svetski dan pozorišta,  kada će Gradsko pozoriše „Abrašević“ na sceni Centra za kulturu od 20 časova odigrati predstavu „Kokoška“.

U okviru programa obeležavanja Dana Valjeva i ove godine biće organizovan tradicionalni Juniorski košarkaško turnir Valjevo 2019. U hali sportova od 22. do 24. marta učestvaće beogradski klubovi Partizan, Crvena zvezda i Mega Bemaks, zagrebačka Cibona, ljubljanska Olimpija, Budućnost iz Podgorice, Lokomotiva iz ruskokog grada Kubanj i valjevski košarkaški klub U17 Hops.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *