nedelja, 26. maja 2024.

Koncert Željka Samardžića na otvaranju „Tešnjarskih večeri“

Objavljeno: 3. avgusta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Najveća gradska manifestacija „Tešnjarske večeri“, ove godine se održava u Valjevu 35. put i trajaće od 4. do 10. avgusta.

Svečano otvaranje „Tešnjarskih večeri“ je u četvrtak, kada će na Trgu Vojvode Mišića u 20.30 časova zastavu manifestacije podići Bogdan Angelovski, državni prvak u biciklizmu i članovi Biciklističkog kluba „Sputnjik“.

Potom će na platou Centra za kulturu u 21 čas početi koncert Željka Samardžića.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, Savet manifestacije je ove godine pripremio atraktivne koncerte, izložbe, pozorišne predstave, književne večeri, sportska nadmetanja, predavanja, tribine, promocije časopisa, maskenbal i mnogo drugih zanimljivih programa.

Pored Željka Samardžića, u petak, 5. avgusta će koncert održati Valjevka Tamara Jokić sa gitaristom Dušanom Popovićem Lipovcem. U subotu, 6. avgusta  nastupiće jedan od najvećih rok bendova sa naših prostora „Riblja čorba.

Nedelja, 7. avgust je rezervisana za jedan od simbola Valjeva, bend „Neverne bebe“. Koncert Nataše Bekvalac biće održan u utorak 9. avgusta.

Pozorišna predstava „Ručni rad“ u režiji Valjevca Milana Neškovića, u kojoj glavne uloge igraju Dara Džokić, Isidora Minić i Branka Šelić će se odigrati u ponedeljak, 8. avgusta od 22 časa na pozornici Letnje bašte Doma vojske, navedeno je u saopštenju za javnost Gradske uprave.

U saopštenju su navedeni i prijatelji ovogodišnjeg letnjeg festivala, odnosno firme koje su podržale održavanje ove manifestacije, ali nije navedeno koliko novca je ove godine izdvojeno za „Tešnjarske večeri“.

Kako saznajemo, iz gradskog budžeta je izdvojeno pet miliona dinara, a određenu svotu novca su obezbedili sponzori.

Za razliku od prethodnih godina, kada je program „Tešnjarskih večeri“ najavljivan na konferenciji za novinare, ove godine je susret sa predstavnicima medija izostao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *