sreda, 24. jula 2024.

Konkurs za mural

Objavljeno: 17. marta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Povodom obeležavanja 35 godina postojanja i podrške lokalnoj zajednici, kompanija Bosis iz Valjeva, lider u proizvodnji štampane i kaširane kartonske ambalaže raspisala je konkurs za izradu autorskog idejnog rešenja i izvođenje odabranog predloga murala na temu ,,Valjevo u budućnosti’’ na lokaciji u centru Valjeva.

Konkurs će trajati do 15. aprila, a pravo pravo učešća na konkursu imaju stručna lica iz oblasti umetnosti, pojedinci ili umetničke grupe, koja imaju najmanje tri izvedena murala. Radovi moraju estetski korespondirati i kreativno oslikavati društveno-istorijski, prirodni i kulturni kontekst grada Valjeva i njegove lokalne zajednice. Mural će biti izveden na javnoj fasadi u centralnoj gradskoj zoni Valjeva Trg Desanke Maksimović.

O pobedniku ovog konkursa odlučivaće stručni žiri koji čine: Dušan Arsenić, arhitekta i grafički dizajner, Baxx Vladimir, magistar zidnog slikarstva i Goran Mitrović, akademski slikar. Bosis je za autora najboljeg idejnog rešenja obezbedio nagradu u iznosu od 1.500 eura.

Prijava na konkurs i slanje preostale konkursne dokumentacije je isključivo popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi na sajtu Bosis-a na sledećim linku www.bosis.rs./muralprijava. Sve dodatne informacije zainteresovani za učešće na konkursu mogu pronaći na www.bosis.rs/mural postavljanjem pitanja na mural@bosis.rs ili slanjem poruke na facebook stranici https://www.facebook.com/BosisValjevo/ Za više informacija o konkursu za mural možete se obratiti Mariji Pantelić na mural@bosis.rs ili na 064 64 32 006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *