ponedeljak, 22. jula 2024.

Kontrola sprovođenja mera zaštite od infekcije

Objavljeno: 7. jula 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Štab za vanredne situacije grada Valjeva doneo je obavezujuće zaključke za pojedince, preduzetnike, pravna lica i inspekcijske službe, saopštio je Štab.
Gradske inspekcijske službe u skladu nalogom Gradonačelnika grada Valjeva i rešenjem načelnice gradske uprave vršile su službene savetodavne posete i inspekcijske kontrole sprovođenja obavezujućih protivepidemijskih mera od 03.07-05.07.2020. i utvrdile:
Кomunalna inspekcija je u inspekcijskim kontrolama benzinskih stanica i trgovinskih objekata kao i objekata u “STOP ŠOPU ” utvrdila određene nedostatke, izrekla usmene opemene odgovornim licima i podelila flajere sa zaknjučcima štaba.
Prosvetna inspekcija je u službenoj savetodavnoj poseti u PU “Milica Nožica” utvrdila da se obavezujuće mere dosledno primenjuju i sprovode.
Saobraćajna inspekcija je u službenim savetodavnim posetama- dispečerskim centrima udruženja taksista ukazala na zaključak Štaba i vršila nadzor u taksi vozilima i gradskom i prigradskom prevozu i utvrdila da se obavezujuće protivepidemijske mere sprovode.
Turistička inspekcija je u službenim savetodavnim posetama ugostiteljima predočila obavezujuće zaključke Štaba .

Od danas inspekcijsku kontrolu sprovođenja protiv epidemijskih mera objekata pod sanitarnim nadzorom (objekti javnog saobraćaja, frizerski saloni, kozmetički saloni, saloni lepote, teretane, fitnes centri, prodavnice, megamarketi, tržni centri, ugostiteljski objekt i- kafići, kafeterije, picerije, pekare, poslastičarnice, restorani, kafane, objekti brze hrane, predškolske ustanove..) vršiće i sanitarna inspekcija MZ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *