nedelja, 21. jula 2024.

Kradu cveće sa javnih površina

Objavljeno: 6. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Radnici „Vidraka“ i Gradske direkcije muku muče sa nesavesnim građanima koji kradu cveće sa javnih površina. Da bi Valjevo bilo lepše, svake godine Gradska direkcija kupi oko 50.000 komada sezonskog cveća, koje radnici „Vidraka“ sada na više lokacija u gradu. Međutim, njihov posao obesmišljavaju nesavesni građani koji kradu cveće sa javnih površina. Svake godine ukrade se oko 3.000 komada sezonskog cveća.

„Sezonske cveće se sadi u parkovima, na trgovima, skverovima i u dva gradska naselja, a to su Kolubara dva i naselje Milorada Pavlovića. Međutim, pored naše dobre volje da grad izgleda lepše, pojedini građani kradu cveće sa mnogih mesta. Najviše je na udaru prostor kod spomenika podignutog u znak sećanja na pilota Milenka Pavlovića, kao i kod spomenika Stevanu Filipoviću“, kaže za Patak online Dragan Mojsilović iz Gradske direkcije.

Iz gradske kase je ove godine za sezonsko cveće izdvojeno oko 750.000 dinara.

Jedan komentar na “Kradu cveće sa javnih površina

  1. Svake godine ista priča kradu cveće kradu cveće, a Tajkuni i njihovi plaćenici pokradoše narod državu preduzeća, a vi ko papagaji kradu cveće kradu cveće. Svo cveće koje se pokrade nije jedna Poćutina dnevnica, a vi ko papagaji kradu cveće , a da to je verovatno da zametnete teze i ko je tu saučesnik u kradji.

    6

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *