utorak, 25. juna 2024.

„Krušik“ dobio svetsku nagradu za posvećenost kvalitetu

Objavljeno: 20. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska vojna fabrika „Krušik“ ovogodišnji je dobitnik svetske nagrade za posvećenost kvalitetu u zlatnoj kategoriji i oni su jedino preduzeće iz Srbije koje se „okitilo“ ovom nagradom! Međunarodna svetska konvencija za posvećenost kvalitetu održana je u Parizu, a Business Initiative Directions (BID) je prepoznao doprinos Holding korporacije „ Krušik“ u smislu rukovođenja, kvaliteta, inovacija i izvrsnost.  Kao rezultat toga, svrstao je valjevsku fabriku među top kompanije posvećene kvalitetu svojih proizvoda.

Konvenciji su prisustvovali predstavnici mnogih renomiranih javnih i privatnih kompanija i institucija kao i škola i privatnih bolnica, organizacija koje se bave proizvodnjom hrane, kompjuterskih softvera, predstavnici marketinških agencija ali i firmi koje pružaju usluge transporta i logistike iz mnogobrojnih zemalja Evrope, Sjedinjenih Američkih Država, Azije i Afrike.

Tokom konvencije, predstavnici HK „Krušik“ su imali priliku da prezentuju profil svoje kompanije, govore o njenoj istoriji, tradiciji, uspehu postignutom tokom gotovo osam decenija postojanja.

„Zlatni trofej smo zaluženo osvojili, a svi zaposleni u ‘Krušiku’ su izuzetno ponosni i počastvovani zbog prestižne nagrade i dobijanja ovog priznanja“, kažu u valjevskoj fabrici.

Vojna fabrika „Krušik“ je, posle kriznog perioda,  ponovo „stala na svoje noge“ 2013. godine, kada je pokrenuta značajna proizvodnja. Ta valjevska fabrika zapošljava oko 2.000 radnika, sa prosečnom platom od 46.000 dinara.

Jedan komentar na “„Krušik“ dobio svetsku nagradu za posvećenost kvalitetu

  1. Znali smo mi to mnogo ranije, desetinama godina u nazad.
    Znali su i oni, zato i jeste bila glavna meta drage nam braće sa zapada.

    2

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *