petak, 24. maja 2024.

Krušik raspisao konkurs za prijem 64 radnika

Objavljeno: 23. marta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vojna fabrika „Krušik“ je raspisala konkurs za prijem 64 radnika u radni odnos na određeno vreme od šest meseci. Kako je objavljeno, „Krušiku“ je potrebno 13 diplomiranih inženjera (oblast proizvodno mašinstvo, kao i pet diplomiranih inženjera iz oblasti sistemi naoružanja, vojno mašinstvo, vojnoindustrijsko inženjerstvo, balistika.

Konkurs je raspisan za još šest diplomiranih inženjera iz različitih oblasti.

Pored toga, „Krušik“ traži 11 tehničara za kompjutersko upravljanje CNC mašina, 10 metalostrugara, 10 metaloglodača, 6 metalobrusača i 3 zavarivača.

Rok za podnošenje prijave na konkurs je 30 dana od dana objavljivanja konkursa.

Prijave na konkurs sa potrebnim dokazima o ispunjavanju uslova konkursa dostavljati na adresu: Holding korporacija „Krušik“ a.d. Valjevo, Vladike Nikolaja br. 59, 14000 Valjevo, sa naznakom  „za Kadrovsku službu“.

 

3 komentara na “Krušik raspisao konkurs za prijem 64 radnika

 1. Inženjere mozda i nadju ako daju dobre tj bolje plate od ovih ostalih a metalostugara glodaca brusaca i ovako nema jer se ne školuju. Pa ne znma odakle će da ih izvuku

  1

  0
 2. Radnici rade za minimalac. Sve dok je na čelu nesposobna direktorka od firme ništa. Smena gospođe nabeđene.

  0

  1
 3. Mojne Jovanku da mi dirate..ha ha.ha.Svih tih profila pa caki i Inzinjera ima u proizvodnji i rade sa 9 i 10 tj.najnizim grupama a o Tehnicarima sa po 10 godina i vise iskustva i da ne pricam.Al jbg od njih rukovodstvo ne moze da izvice pretpostavljate vec sta.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *