ponedeljak, 20. maja 2024.

Ljubinko Andrić traži od Vučića da učestvuje u trci za predsednika

Objavljeno: 1. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Direktor JKP „Polet“ Ljubinko Andrić (SNS), koji se predstavlja i kao četnički major, uputio je pismo premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u kome od njega traži da se kandiduje na predsedničkim izborima! U pismu koje je poslao premijeru Vučiću, Andrić navodi da tu molbu upućuje u ime valjevskih domaćina, ali i četnika, u nadi da će Vučićevom pobedom biti osiguran dalji napredak Srbije.

„Poštovani gospodine Vučiću, u ime vrednih domaćina našeg kraja, valjevskih četnika i u svoje lično ime, pozivam Vas da se prihvatite kandidature za predsednika Republike Srbije i svojom pobedom osigurate dalji napredak naše zemlje i opšte stabilnosti u regionu. U uverenju da će naše podrške doprineti pobedi reforme koje ste kao predsednik Vlade Srbije započeli, srdačno Vas pozdravljam. Ljubinko Andrić, četnički major“, navodi se u pismu upućenom premijeru Srbije.

Ljubinko Andrić je početkom oktobra prošle godine, kao kadar SNS, postavljen na mesto direktora preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama.

3 komentara na “Ljubinko Andrić traži od Vučića da učestvuje u trci za predsednika

  1. Aman ljudi , ovo je vrh , ovaj LJubinko je CAR .Apel gradjanima Valjeva : LJUBINKA ZA PREDSEDNIKA !!!! Covek je vredan , izuzetno obrazovan , pun sjajnih ideja i nadasve intelektualno nadaren.Steta da ovakav potencijal grada Valjeva tavori u neko „Polet “ preduzecu.

    14

    2
  2. Nema sta,Ljubhnko je zasluzio da bude pukovnik,kakav major,davno je to prevazisao!I I vojnu penziju je zasluzio.Ma covek je genije!

    10

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *