ponedeljak, 24. juna 2024.

Lokalni front: Fantomi u biračkim spiskovima

Objavljeno: 31. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ljubomir Radović iz Lokalnog fronta upozorio je da „fantomskih glasača“ ima i u biračkim spiskovima u Valjevu.

„U mnogo slučajeva radi se o greškama kakve neminovno prate ažuriranje promena u bazi koja sadrži gotovo 76.000 imena naših punoletnih sugrađana. Građani su Lokalnom frontu, koji ovde zastupa koaliciju ’Moramo’, dostavili više od 20 fantomskih listića, a verujemo da je taj broj znatno veći. Za neke od njih postoji i racionalno objašnjenje, na primer, pogrešno navedeni kućni broj na pozivu zbog kojeg je on stigao na pogrešnu adresu. Sve druge pozive za nepoznate susede-birače možete na vama najpogodniji način dostaviti Lokalnom frontu. Možete se javiti i na telefon 064/0200-272, poslati nam sliku sumnjivog poziva i na adresu elektronske pošte lokalnifrontva@gmail.com“, naveo je Radović.

Poslanički kandidat Ivan Manić je rekao da je najbolji način da se sve ove nezakonite radnje spreče povećana izlaznost Valjevaca 3. aprila.

„Naše sugrađane molimo da iskoriste svoje pravo, dođu na biračka mesta i daju svoj glas, uvereni da će ovoga puta njihovi glasovi biti sačuvani. Izađite zato i glasajte. Ne verujte praznim obećanjima nego pogledajte oko sebe: da li vaš glas zaslužuju oni koji ulicu dugu 554 metra grade već više od 200 dana, tempom od 2716 milimetara na dan“, poručio je Manić.

IZBORI 2022.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *