četvrtak, 29. februara 2024.

Lokalni front predao GIK-u listu sa 20 kandidata

Objavljeno: 29. maja 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Grupa građana “Lokalni front Va-Slobodni ljudi” prikupila je 700 potpisa za kandidaturu za odbornike u Skupštini grada. Za predstojeće lokalne izbore predata je lista sa 20 kandidata, a nosilac je profesor geografije Ljubomir Radović, odbornik u još uvek aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta.

“Ovo je događaj za koji se naše udruženje priprema skoro tri pune godine. Ovo je takođe prilika da od srca zahvalimo građanima Valjeva koji su svojim potpisima podržali našu listu. Naravno, predaja liste samo je prvi korak: u narednih dvadesetak dana kandidati Lokalnog fronta Va obratiće se Valjevcima na mnogo mesta i na mnogo načina. Govorićemo ono što i inače govorimo:ovde smo da se borimo protiv korupcije, da se borimo za javnost u radu organa grada, da se borimo za poštovanje svakog dinara koji građani Valjeva uplaćuju u budžet”, rekao je Ljubomir Radović nakon predaje liste kandidata Gradskoj izbornoj komisiji.

Po njegovim rečima, Lokalni front u predstojećoj kampanji neće zaboraviti ni borbu za zdravlje naših sugrađana ugroženih sve zagađenijim vazduhom, kao ni borbu protiv razbacivanja novca Valjevaca u javnim nabavkama.

Inače, Gradska izborna komisija je proglasila izbornu listu „Lokalni front Va- Slobodni ljudi“, za predstojeće  izbore, raspisane za 21. jun 2020. Izborna lista će se nalaziti pod rednim brojem 5.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *