četvrtak, 25. jula 2024.

Loše vreme pokvarilo letnju sezonu na petničkim bazenima

Objavljeno: 5. jula 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tokom juna na petničkim bazenima prodato je 6.700 ulaznica, što je tri puta manje nego u junu prošle godine. Tome je doprinelo nestabilno vreme tokom juna, a zbog vremena ni na početku jula ne beleže se bolji rezultati. Aleksandar Mijailović, direktor Ustanove za fizičku kulturu „Valis“, koja gazduje petničkim bazenima, kaže da su u junu prošle godine prodali oko 19.500 ulaznica, dok je u istom periodu ove godine taj broj zanemarljiv.

„Mi smo uradili sve što je do nas, sada nam jedino preostaje da gledamo u nebo. Na vreme su obavljeni svi radovi za početak nove letnje sezone, međutim, lepo vreme je bilo samo nekoliko dana početkom i sredinom juna, zbog čega je i prodato samo 6.700 ulaznica. Ostaje nam da se nadamo da će bolje vreme biti tokom jula i avgusta“, kaže Mijailović.

Cene ulaznica na petničkim bazenima su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu. Celodnevna ulaznica za boravak u petničkom kompleksu košta 250 dinara, ulaznica na bazen od 15 sati staje 170 dinara, mesečna karta je 2.500 dinara, dok je cena celosezonske ulaznice 4.500 dinara. Ulaz na bazene za mališane mlađe od 3 godine i dalje je besplatan.

„Valis“ je tokom prošle sezone prodao oko 73.000 karata, a iz te ustanove najavljuju da će njihovom Upravnom odboru predložiti da poslednje sedmice u avgustu ulaz na petničke bazene bude besplatan za sve građane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *