ponedeljak, 20. maja 2024.

Jelena Rozga, Haris Džinović i Amadeus bend na „Tešnjarskim večerima“

Objavljeno: 4. jula 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski letnji festival „Tešnjarske večeri“ ove godine se održava od 3. do 11. avgusta. Glavne zvezde ovogodišnjeg letnjeg festivala biće Jelena Rozga, Haris Džinović i Amadeus bend. Savet „Tešnjarskih večeri“ je saopštio da će 3. avgusta koncert održati „Amadeus bend“, dan kasnije nastupa Haris Džinović, dok je za 6. avgust zakazan koncert pevačice Jelene Rozge. Na letnjem festivalu 7. avgusta nastupa Jova Maljković sa „Balkan salsa bendom“, a 11. avgusta „Muzikavista Krug“.

„ Obaveštavamo vas da je, po zatraženom mišljenju, Uprava za javne nabavke, utvrdila da je osnovana primena pregovaračkog postupka za javnu nabavku izvođenja muzičkog programa tokom manifestacije 32. Tešnjarske večeri. U skladu sa tim, data je saglasnost za nabavku muzičkih sadržaja, koji će biti realizovani tokom 32. Tešnjarskih večeri. Zvaničan program Tešnjarskih večeri biće objavljen nakon završetka javnih nabavki“, navodi se u saopštenju za javnost Saveta „Tešnjarskih večeri“.

Prošle godine na valjevskom letnjem festivali nastupali su Sanja Ilić i „Balkanika“, zatim Nataša Bekvalac i Legende.

Jedan komentar na “Jelena Rozga, Haris Džinović i Amadeus bend na „Tešnjarskim večerima“

  1. Ima tu još likova koji će zabavljati Valjevce na tešnjarskim, poput Mengelea Poćute Sirćeta Klombera Kaplara Djola konobara mindjušara Fazana …. e njihove su usluge najskuplje . Oni se druže sa policajcima tužiocima sudijama i zato su skupi.

    11

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *