nedelja, 23. juna 2024.

„Luka spasa“

Objavljeno: 19. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn
luka spasa amoreta korice
luka spasa amoreta korice

VALJEVO- „Luka spasa“ Ajle Grej prvi je roman neodoljive edicije „Misterija ljubavi“. Pobegla je od neprilika, našla se u zagrljaju mračnog stranca.Devon Braun je pobegla od maćehe i polusestre jer više nije mogla da izdrži njihovu torturu. Rešila je da prethodni život ostavi za sobom. Preselila se na živopisno, udaljeno ostrvo puno turista i ribara. Kada se zaposli u lokalnom baru, upoznaje lučkog kapetana Kera. Iako nije planirala da u svoj novi život primi i muškarca, ovaj zagonetni, mračni čovek pun tajni polako krči put do njenog srca.

Ker je zgodan, ćutljiv muškarac, koji na sve načine izbegava bilo kakvu ozbiljnu vezu. U prošlosti je jako povredio one koje je voleo, povučen je u sebe i ne veruje mnogo ljudima. Pogotovo ne strancima. Međutim, Devon lako pronalazi način da dopre do njegovog ranjenog srca.

Njihovu ljubavnu priču, punu strasti i obrta, na iskušenja će staviti njena ljubomorna koleginica, umešaće se i ilegalni trgovci pićem kojima smeta pošteni lučki kapetan, a prošlost će im disati za vratom. Postoji li sila koja je jača od svega?

Ova knjiga se može kupiti u Laguninim klubovima čitalaca, knjižarama Delfi,  u svim marketima, kioscima i na sajtu www.amoreta.rs.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *