nedelja, 25. februara 2024.

U okolini Mionice poginule dve osobe

Objavljeno: 20. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mioničkom selu Tolić dve osobe su poginule, a jedna  teško povređena. Kako saznajemo, na licu mesta su poginuli Mihailo Milovanović (40) iz mioničkog sela Brežđe i Ljubomir Đurić (71) iz Obrenovca. Do nesreće je došlo na regionalnom putu Mionica-Divčibare, u blizini restorana „Kostić“. Kako saznajemo, nastradali Milovanović, koji je upravljao vozilom marke „mercedes“, se vraćao sa proslave punoletstva njegove sestričine, dok se drugi nastradali vozač, koji je bio za volanom automobila „grande punto“,  kretao u suprotnom pravcu ka Mionici.

Do nesreće je došlo prilikom čeonog sudara dva automobila, a od siline udarca „punto“ je završio u kanalu. Oba vozača su poginula na licu mesta, dok je suvozač u automobilu „grande punto“ teško povređen. Nesreća se dogodila oko 19 časova, a saobraćaj na putu za Divčibare je zatvoren. Na licu mesta su dva vatrogasna vozila, kao i policija i tužilaštvo, koji obavljaju uviđaj. Nadležni organi proveravaju da li je nastradali Milovanović bio pod dejstvom alkohola, s obzirom na to da se vraćao sa proslave.

Ovo je druga teška  saobraćajna nesreći u poslednja tri dana na putevima u Kolubarskom okrugu. U četvrtak uveče na reginalnom putu Valjevo-Kosjerić, u selu Degurić, jedna osoba je poginula, dok su vozač, koji je bio u teškom alkoholisanom stanju, kao i njegova ćerka koja je bila u automobilu, ostali nepovređeni. Policija je utvrdila da je vozač M.P. ( 54) iz sela Ravnje u trenutku nesreće imao 1,9 promila alkohola u krvi. Pripadnici policije su ga uhapsili i priveli Višem tužilaštvu u Valjevu, koja ga je, nakon saslušanja, pustilo na slobodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *