nedelja, 16. juna 2024.

Maskirani muškarac opljačkao prodavnicu i trafiku

Objavljeno: 8. maja 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

DIVČIBARE- Nepoznati maskirani muškarac noćas je opljačkao prodavnicu „Pepa“ i trafiku u centru Divčibara. Kako saznajemo, iz dva trgovinska objekta, koja se nalaze u vodećem turističkom centru valjevskog kraja, ukradena je roba vredna oko pola miliona dinara! Pljačka se dogodila noćas oko dva časa, a pljačkaša, koji je bio maskiran, su snimile kamere u prodavnici „Pepa“, koja se nalazi u sklopu istoimenog hotela.

„Prema proceni vlasnika ukradena je roba vredna oko pola mioliona dinara, a mahom se radi o cigaretama. Kamere su zabeležile dva automobila ispred prodavnice ’Pepa’. Iz jednog je izašao muškarac koji je imao fantomku na glavi. Nakon provale ušao je u trgovinu, u kojoj je proveo čak pola sata. Kroz prodavnicu je išao sa baterijskom lampom i uzimao robu“, navode naši izvori.

Iste noći je opljačkana i trafika u centru Divčibara, iz koje su, mahom, uzete cigarete. Na Divčibarama je, inače, od 2016. godine zatvorena policijska stanica, koja se nalazila u centru tog turističkog mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *