petak, 24. maja 2024.

Medalje za pilote Aero kluba „Valjevo“

Objavljeno: 14. septembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Piloti Aero kluba „Valjevo“ i ove godine su se vratili sa takmičenja u Trsteniku sa brojnim medaljama.

Na sportskom aerodromu u Trsteniku, na takmičenju „ EX Jugoslovenski Blanik kup“, na kome su učestvovali piloti iz Bosni i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Srbije, mladi piloti Aero kluba „Valjevo“ su osvojili prvo i treće mesto u ekipnom i sve tri medalje u pojedinačnom takmičenju.

Ekipu je uspešno pripremao i vodio nastavnik letenja Predrag Milošević.

U kategoriji ekipnog takmičenja zlatnu medalju su osvojili Dejan Nedović i Nikola Nikolić, čiji je tim nastupao pod imenom „Kolubara Valjevo“, dok je bronzu osvojio tim „Spot Hopper“, koji čine Nikola Milošević i Slobodan Rajević.

U pojedinačnim takmičenjima zlatnu medalju je osvojio Slobodan Rajević, srebro je pripalo Matiji Manojloviću, a bronzana medalja Dejanu Nedoviću.

„Za vreme takmičenja u našem timu je vladao zavidan nivo saradnje i podrške među članovima ekipe, što je na kraju rezultiralo tako dobrim rezultatom. Ovako mlada i perspektivna ekipa pilota je rezultat napornog rada Aero-kluba i to svakako daje nadu da će klub postati ozbiljan centar za obuku pilota. To je cilj Aero kluba ’Valjevo’ i zato ovakvi rezultati daju nadu da će se uspeti u tome“, saopšteno je iz ovog kluba.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *