nedelja, 3. marta 2024.

Medalje za valjevske karatiste

Objavljeno: 17. oktobra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na državnom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore, koje je održano u Čačku, valjevski karatisti osvojili su dve medalje.

Kako je saopšteno, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet takmičara u prvom danu, kada je održano takmičenje u disciplini kata. Prvog dana prvenstva nastupili su Ana Živanović, Ivana Matić, Tamara Dražić, Matija Soldatović u katama, kategorija Kadeta i Lena Aćimović borbe u kategoriji Juniorki.

Svi takmičari KK 014 dali su svoj trenutni maksimum, pružili veoma dobre partije, ostvarili nekoliko pobeda, ali nisu uspeli da se domognu nekog od odličja.

Drugog dana takmičenja u kategoriji borbi nastupili su Ana Živanović, Ivana Matić, Ksenija Kosić i Anđela Mitrović. Nakon veoma dobrih partija Ana Živanović je osvojila srebrnu medalju, a Ksenija Kosić bronzu.

“Zadovoljni smo postignutim rezultatima, a ponovo se pokazala dominacija klubova koji imaju bolje uslove za treninge i u koje se više ulaže. Nadamo se da će naš trud, rad i nikada bolji rezultati našeg kluba biti prepoznati i priznati prilikom dodele budžetskih sredstava i prilikom raspodele sportskih objekata za treniranje”, saopšteno je iz ovog kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *