nedelja, 16. juna 2024.

Merama štednje smanjeni dugovi

Objavljeno: 21. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski vodovod je za dva meseca uspeo da, zahvaljujući merama štednje, smanji dug za struju za oko 133.000 evra! Direktor JKP „Vodovod“  Đorđe  Milanović kaže da su sve mere koje su preduzete u poslednja dva meseca dale rezultate, tako da su uspeli da za 16,5 miliona dinara smanje dug prema EPS-u.

„ Drastično smo povećali procenat naplate, uspeli da naplatimo dosta potraživanja iz prethodnog perioda, krenuli smo sa evidentiranjem i legalizacijom nelegalnih priključaka. Ono sto raduje je da smo uspeli da smanjimo obaveze prema EPS-u sa 102,6 miliona na 86,1 milion dinara i to pre povećanja cena vode koja će biti skuplja do novembra“,  izjavio je direktor Đorđe Milanović.

U narednoj godini JKP „Vodovod“ planira rekonstrukciju 20 kilometara vodovodne mreže, da bi se smanjio gubitak vode u mreži.

Jedan komentar na “Merama štednje smanjeni dugovi

  1. Ovo je slika nasih direktora, kod uciteljice nazad na opismenjavanje. Tabla za pisanje i u prvi razred, velika mala slova interpunkcija NEPISMENO. Pun grad vodovodovih zaposlenih u radno vreme, kolima vodovodovim voze familiju kuci. Vidi se da je mega trend djak.

    19

    4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *