ponedeljak, 24. juna 2024.

Valjevac uhapšen sa sedam kilograma marihuane

Objavljeno: 21. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je I.M. (34) iz Valjeva kod koga je pronađeno čak sedm kilograma marihuane, dok je beogradska policija uhapsila dve osobe, za koje se sumnja da su kupile drogu od ovog Valjevca. Kod njih je zaplenjeno dva kilograma marihuane. Kako saznaje portal Patak online, uhapšeni I.M. je vlasnik jednog kafića u centru Valjeva, ranije nije osuđivan, niti je od ranije poznat policiji po trgovini narkoticima.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, policija iz Beograda i Valjeva je u zajedničkoj akciji zaplenila devet kilograma marihuane, određenu količinu kokaina, oružje i municiju i uhapsila tri osobe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. Osumnjičeni M.N (25) i M.S. (32) uhapšeni su u blizini Barajeva, u automobilu beogradskih tablica, u čijem prtljažniku su nađeni paketi s dva kilograma marihuane i falsifikovana dokumenta sa podacima jedne osobe iz BiH, a fotografijom osumnjičenog M.S.

M.N. je pri hapšenju odgurnuo jednog policajca, udario ga laktom u grudi, pocepao mu košulju i vređao ne samo njega nego i druge policajce.

U iznajmljenim stanovima na Novom Beogradu i Zvezdari, u kojima su osumnjičeni živeli, nađeno je 37 grama kokaina, vaga s tragovima kokaina, heroina i marihuane, pištolj s 13 komada municije i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Valjevska policija je kod trećeg osumnjičenog I. M. (34), od koga su M.N. i M.S. prethodno kupili marihuanu, našla još sedam kilograma te droge, mobilne telefone, dinare i devize.

MUP je naveo da se osumnjičeni terete za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *