petak, 14. juna 2024.

Mihailo Jokić: Ja sam od danas predsednik Skupštine grada

Objavljeno: 24. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Mihailo Jokić (SNS) kaže u izjavi za Patak da je od danas on ponovo predsednik Skupštine grada „po sudu i zakonu“ i da aktuelna predsednica Slavica Pantelić Cupać ne bi smela da potpiše više nijedan dokument, jer bi to bilo krivično delo. Jokić kaže da nakon što je Upravni sud poništio odluku o njegovom razrešenju sa mesta predsednika lokalnog parlamenta očekuje da bude vraćen na čelo Skupštine grada. „Od aktuelne vlasti očekujem da poštuje zakon“, kaže Jokić i dodaje da je on odnedavno u penziji, tako da po povratku na čelo lokalnog parlamenta neće biti u stalnom radnom odnosu. Jokić dodaje da je Valjevu potrebna nova gradska vlast, navodeći da bi izlaz iz krize bio raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.

Upravni sud je, po žalbi Mihaila Jokića, poništio odluku po kojoj je razrešen dužnosti predsednika Skupštine grada na sednici lokalnog parlamenta 28. februara, kada je došlo do promene vlasti u Valjevu. Zamenik grdaonačelnika Žarko Kovač kaže da su obavešteni o novonastaloj situaciji i da će dalji koraci biti preduzeti nakon tumačenja pravnika Gradske uprave presude Upravnog suda .

2 komentara na “Mihailo Jokić: Ja sam od danas predsednik Skupštine grada

  1. Braća Jokići su u penziji, i kad bi im sad popisali imovinu šta su stekli za radni vek, zavrtelo bi vam se u glavi, pogotovu za onog u Beogradu, njih ne zanima Valjevo samo INTERES to je logika braće iz Divaca.

    0

    0
  2. Ne razumem. Pravnik gradske uprave zarađuje svoju platu kao sudski tumač. Leleeee, Kovaču, mene ovo sve podseća na onaj vic „pišem ti polako (penzionerski), jer znam da ne znaš da čitaš brzo (demokratski)“.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *