utorak, 28. maja 2024.

Mihajlović: Odgovorni za tešku nesreću biće procesuirani

Objavljeno: 15. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

VALJEVO- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, povodom teške saobraćajne nesreće na neotvorenoj deonici Koridora 11 od Lajkovca do Uba, izjavila je da će odgovorni biti procesuirani. „To je velika tragedija, svaki život koji se izgubi je velika tragedija. Nadležni organi, policija i tužilaštvo rade svoj posao. Zaštitna bankina teška 3,5 tona je tamo bila. Sačekaćemo da vidimo šta će reći nadležni organi, a svako ko je odgovoran, odgovaraće“, rekla je Mihajlović u emisiji „Pravi ugao“ na RTV Vojvodini.

Prema njenim rečima, taj deo autoputa jeste fizički završen, ali nije otvoren i dodala da je činjenica da je neko sklonio betonske bankine od tri i po tone koje su blokirale ulazak na nezavršeni autoput. „Ne bih htela da govorim na način da je problem u onima koji obeležavaju put. Kako je moguće da neko razbije betonske bankine od tri i po tone“, zapitala se Mihajlović.

U nesreći na kraju izgrađene deonice auto-puta Lajkovac-Ub u nedelju su nastradala dva muškarca iz Beograda. Ministarka Mihajlović nije komentarisala činjenicu da je u Nepričavi postavljen znak koji vozače navodi na auto-put za Beograd. Preko njega je ranije bila isplepnjena crvena traka, koja pokazuje da put nije u funkciji, ali je pre mesec i po dana spala i niko od nadležnih nije reagovao do sada, kada je neotvorena deonica odnela dva života.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *