petak, 12. aprila 2024.

Milica Vojić Marković poslanički kadnidat DSS

Objavljeno: 24. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Milica Vojić Marković je ponovo kandidat DSS za poslanika u Skupštini Srbiji. Aktuelna narodna poslanica, kojoj joj je ovo četvrti mandat u republičkom parlamentu, nalazi se na devetom mestu poslaničke liste kandidata DSS. “ Ono što je najvažnije je da ćemo se boriti za ekonomiju ove države, jer su siromaštvo i nezaposlenost najozbiljniji problemi”, rekla je Vojić Marković. Ona kaže da je u proteklom periodu Valjevu, kao narodna poslanica, najviše pomogla u projektima vezanim za zaštitu životne sredine i poručuje da građani, ukoliko ponovo sedne u poslaničke klupe, mogu da računaju na dalju podršku u toj oblasti.

Pored Milice Vojić Marković, kandidati iz Kolubarskog okruga za narodne poslanike su Marjana Marjanović iz Uba i Nemanja  Petrović iz Lajkovca. Gradski odbor DSS danas je posetio funkcioner te stranke Nenad Popović koji je poručio da će prva odluka, ukoliko DSS dođe na vlast, biti zabrana prodaje srpske zemlje strancima.

 

Jedan komentar na “Milica Vojić Marković poslanički kadnidat DSS

  1. Godinama ista lica sede u poslaničkim klupama, i Valjevo sve više TONE. Isto to bi mogao da priča i Djole konobar, a ništa njsu pomogli Valjevu.Sve je manje struke da pomogne i razume privredu u Skupštini, a sve više ima defektologa, konibara, pedagoga i psihologa, genikologa koji su najmanje potrebni u SKUPŠTINI.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *