četvrtak, 25. jula 2024.

Za vikend rasvetljena 42 krivična dela

Objavljeno: 24. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Proteklog vikenda valjevska policija je, u dve akcije, rasvetlila 42 krivična dela razbojništva, teških krađa i krađa, izvršenih u proteklih osam meseci na području Valjeva, Mionice i Koceljeve. Policija je zbog ovih krivičnih dela, kojima je stečena imovinska korist od oko tri miliona dinara, uhapsila sedam osoba. Osumnjičeni su T.S. (1992), B.B. (1992), B.B. (1983), D.S. (1982), M.M. (1988), N.M. (1986) i M.G. (1987), svi iz Valjeva.

Policija u saopštenju navodi da je rasvetlila razbojništvo koje se dogodilo 9. februara, kada je D.S., uz pretnju nožem, iz STR “Maja MS”, oteo 16.000 dinara. Rasvetljene su provale u kuće i vikendice u Podgorskoj, Kalemegdanskoj, Lelekovića i Suvoborskoj ulici, kao i u selima Žabari, Bujačić, Petnica, Paune i Klinci. Iz ovih vikendica i kuća su ukradeni zlatan nakot, novac, kućna tehnika, kosačice, trimeri, aparati za varenje, agregati i drugi predmeti.

Policija je razvetlila i teške krađe izvršene provaljivanjem u parkirane kamione na više lokacija u Valjevu, kada su ukradeni kamionski akumulatori i nafta. Protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave Osnovnom tužilaštvu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *