nedelja, 26. maja 2024.

Milićević ponovo na čelu SPS u Valjevu

Objavljeno: 20. novembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Narodni poslanik Djordje Milićević ponovo je izabran za predsednika valjevskih socijalista, a Gradski odbor je podržao kandidaturu Ivice Dačića za prvog čoveka SPS. Na izbornoj konferenciji SPS, za zamenika predsednika Gradskog odbora je izabran direktor Vidraka Đorđe Milanović, dok su potpredsednici direktor Vodovoda Đorđe Pavlović, načelnik Gradske uprave  Aleksandar Vujić Subotić, zamenik predsednika Skupštine grada Jovan Lukić, načelnica Gradske uprave Jelica Stojanović i načelnica Poreskog odeljenja Slavica Pavlović. Valjevski socijalisti su podržali kanidaturu Ivice Dačića za vodećeg čoveka SPS. Dačić će biti jedini kandidat za predsednika stranke na kongresu SPS koji je će biti održan 14. decembra.

5 komentara na “Milićević ponovo na čelu SPS u Valjevu

 1. Svala čast Socijalisti što poizbacivaste one metuzaleme iz rukovodstva. Još samo da ubacite koga u rukovodstvo u Beogradu pa će valjda i nama u Valjevu krenuti. Al’ kako i gde ćemo završiti sa vama – ne znam?

  0

  0
 2. Ko ce sad da glasa za Djola konobara, Kaplara, Otremninu, defektologa Pocutu, Stacu onu Nacelnicu sto joj nikad nije dostra para, ili onog iz Vidraka koji bi da dize cene smeca u Valjevu, i njemu malo para NIKO PAMETAN.

  0

  0
 3. Od cele ove postave ne može se napraviti 30% od jednog stručnog i moralnog čoveka, ovo može da nas vodi samo u još veću korupciju i kriminal, sa ovakvi likovima LAKU NOĆ VALJEVO.

  0

  0
 4. Milane M. svaka ti se pozlatila al malo brate 3O%. Nisi sve sabrao, imaju oni stručnjaka u sportu, kulturi, nauci…nije Megatrend jpš zatvore.!

  0

  0
 5. zbunim se čim vidi ovakve stručnjake na okupu. Ispravljam grešku, treba da piše „nije Megatrend još zatvoren“. Ja moju grešku u kucanju mogu da ispravim. Ovo što oni rade narodu 20 godina niko neće popraviti.Da li se neko pita gde su danas pametna, školovana deca iz Valjeva. OTERANA, na žalost od ovakvih stručnjaka koji se raspoređuju po ustanovama na državne jasle. Posledice njihovog rada su nesagledive po grad.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *