sreda, 19. juna 2024.

Milorad Ilić novi predsednik lokalnog parlamenta?

Objavljeno: 25. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Konstitutivna sednica valjevskog paralementa biće održana u utorak, 31. maja. U pozivu za konstitutivnu sednici navodi se da će početi u 10 časova i da će nakon potvrđivanja mandata odbornika, na dnevnom redu prve sednice novog saziva biti izbor predsednika i zamenika predsednika Skupštine grada Valjeva, kao i postavljenje sekretara Skupštine. Odbornici će na sednici razmatrati i predloge rešenja o obrazovanju dva stalna radna tela Skupštine grada i to Mandatno – imunitetske komisije i Komisije za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose. Sednicom će predsedavati najstariji odbornik Ivan Živanović iz SPS-a.

Kako saznajemo, za predsednika lokalnog parlamenta biće izabran dosadašnji pomoćnik gradonačelnika Valjeva Milorad Ilić(SPS), dok je mesto njegovog zamenika ponuđeno Mihajlu Milutinoviću (SNS), aktuelnom direktoru Službe za zapošljavanje u Valjevu. Nezvanično saznajemo da bi za sekretara lokalnog parlamenta trebalo da bude izabran Đorđe Pavlović (SPS), bivši direktor Vodovoda.

Novu vlast u Valjevu formiraće naprednjaci i socijalisti, koji zajedno sa koalicionim partnerima, imaju 44 od ukupno 51 odbornika. Kako saznajemo, odmah nakon konstitutivne sednice, biće održana prva redovna sednica u novom sazivu, na kojoj bi trebalo da bude izabran gradonačelnik, zamenik i pomoćnici gradonačelnica, kao i članovi Gradskog veća.  Po nezvaničnim informacija, prvi čovek Valjeva biće dr Slobodan Gvozdenović (SNS), njegov zamenik će biti Dragan Jeremić (SPS), dok će prvi čovek Grada imati pet pomoćnika (maksimalan broj), od kojih će četiri biti iz redova naprednjaka, a jedan iz SPS.

U opoziciji će, po svemu sudeći, biti četiri odbornika DS i tri odbornika Dosta je bilo.

6 komentara na “Milorad Ilić novi predsednik lokalnog parlamenta?

 1. Lonac za mešanje je napravio maglenik sa Povlena, privrženi Srpski nacionalista sa svojim ideološkim univerzaliama Jugoslovenstvom Komunizmom pa Evropejstvom, sa ostavljenim generisanim kadrovima kojima je pljuvanje u lice takmičarska disciplina.

  32

  2
 2. Bravo majstori! Najzad prava kombinacija po meri Valjeva i Valjevaca. Čestitam. I mi Valjevci van Valjeva navijamo da sve ovo uspe. Samo složno i što više ka Beogradu i Republičkim institucijama. Da opet budemo Grad kao pre tridesetak godina – a ne Palanka u kakvu smo se pretvorili.

  1

  28
 3. Ovo sam našla na http://www.kolubarske.rs. Ako je to stvarno tako – mi svi smo gotovi, ali i ovi iz stranke Bobe Gvozdenovića???
  “Sve je to sjajno, ali… Dokle će stari “komunista“ polu pravnik a polu ekonomista sa nekog Novosadskog fakulteta da vodi ovaj Grad? Taj čovek je počeo kao pripravnik u Opštini 90-tih. Vodio neku malu privredu? Opasno je “sklapao“ Ugovore sa preduzetnicima – drugi mu pisali… Kad Milorad Ilić – Kaplar napusti stan u Kolubari II (od 75 kwm) on isti dobi, proda i uloži lovu za “renoviranje“ porodične kuće (šatro). Uvuće se u prkno Krsmanoviću i Bati Đokoviću. A Boga nam i Jokiću pa ubrzo napusti Opštinu i ode u Načalstvo za Finansijsku policiju Kolubarskog okruga. Tu osta sve do 2001. godine. U međuvremenu posta direktor nekog Jugovoća ili Jugostada šta li već, uz neizbežno uvlačenje u prkno Minićima iz Dračića. Uze i tu svoj deo (ali baš pozamašan). 2001. uz uvlačenje u prkno Voji Jovanoviću prežive polako. A.Jokiću nije svedočio na susu. Ovaj mu to malo zuameri, al ne mnogo. Vratiše ga u politiku Glišić i Jokić preko SNS. Za to vreme bi predsednik UO Tamnavca i nekadašnjeg Srbijankinog Kokošinjca. Oplevi i tu taman kolko je trebalo. Jokići ga uposliše pre dve – tri godine u Biro za zapošljavanje. Okrete im leđa i opet ništa. Nađe zaštitu kod Glišića i dr Gvozdenovića. Sada, kao sekretar partije u Valjevu (30.000 mesečno), predsednik Fudbalskog kluba (30.000 mesečno), direktor Biroa (140.000 mesečno), član UO Zavoda za zdravlje Valjevo (20.000 mesečno), član još jednog UO negde van Valjeva (30.000 mesečno) hoće da bude i zamenik predsednika Skupštine Valjeva (paušal oko 50.000 mesečno)… Malo li je gulanferu jedan? I to naša buduća vlast progutas. Kažu dobar je. Zna poso. Strašno i za nas i za njih. Kako igra na više razboja svi ga vole. Svima je omiljen. Jadan li si i ti i tvoja partija dr Gvozdenoviću sa njim! Nazdravlje nam bilo svima.“

  17

  0
 4. Sta je bolje ili goe od tog Gvpzdenovica taj koji mesecno uzima toliku lovu .Koliko uzima lovu Gvozdenovic ,aha a novi stancic koji je jos malo gotov,Imacemo Gradonacelnika koji je svaki dan u sudu nekoliko godina, e to smo mi .Nije istina da je u SNS tako sve crno ima postenih dobrih ljudi i neokaljanog obraza ,ali nekom ocito odgovara da na celu bude neko sa kim se moze manipulisati.I sta sada Gradonacelnik , ili bilo koja druga funkcija osudjivan ,krvicne { gde su one od napada na Komunalnu policiju}? Sramota. Kakav ce ugled da ima taj buduci Gradonacelnik kada ce u svako doba da se kaze . ej pa ti si krivcno gonje , kaznjavan ili si unistio neciji zivot! l!NIKAKAV/Maco slazem se za sve taj koji pokusava da siluje{ neki dan bio kod Tuzioca za pokusaj silovanja} nije dolazio nekoliko puta , nije smeo da se sastane sa zenom koju je pokusao da siluje na poslu po nasim sumnjama jos uvek je direktor i kako vi kazete uzima 140.000 platu plus milion benefita i hvali se kako iza njega stoji Darko Glisic.Kada vidite sta radi? Sada ce brze bolje kod vas da se intersuje -interesuju ko ovo pise ,pa , koliko hoces ili koliko hocete interesuj te se, zaboli nas uvo!!

  7

  0
 5. Braca Jokici iz Divaca su mu svaki posao obezbedjivali.Za Direktor filijale Biroa za zaposljavanje zavrsio mu Mika Jokic, direktor poreske i Jugovoca Aleksa Jokic i Milomir Minic i stan je dobio preko njih a zaduzenje je dobio Kaplar da sprovede. Sad sa Lubenicarom sadi bostan a Pocutom pije limunadu, al nije on covek kriv, on radi za drugoga gazdu i uvek nadje dobrog poslodavca . Tako je kad imamo nesposobne instiucije Drzavne pa moze da radi ko sta hoce.

  8

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *