utorak, 21. maja 2024.

Ministar zaobišao gradsko rukovodstvo

Objavljeno: 14. oktobra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevo je danas posetio  ministar rada i socijalne politike Aleksandar Vulin, ali kao i ostali ministri iz redova SNS, koji su do sada dolazili u Valjevo, on je potpuno zaobišao gradsku kuću.  Ministar Vulin je obišao Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju u Popučkama, čiji se rad u potpunosti finansira iz gradske kase. Razlog njegove posete je podrška Ministarstva novoj usluzi koju pruža Dnevni boravak u Popučkama kroz projekat „Predah za porodice dece i mladih sa smetnjama u razvoju“.Za taj projekat Ministarstvo je obezbedilo 620.000 dinara. Ministra su u Popučkama dočekali funkcioneri i članovi SNS, predvođeni predsednikom Skupštine grada Mihailom Jokićem i narodnim poslanikom SNS Slobodanom Gvozdenovićem. „Zašto gradonačelnik nije ovde, to zaista ne znam, ono što znam je da je uredno pozvan“, rekao je ministar Vulin.

Nakon Popučaka, ministar Vulin je otišao na sastanak kod načelnika  Kolubarskog okruga Vladimira Petrovića (SNS).  Poziv za taj sastanak je dobio i prvi čovek Valjeva Stanko Terzić, ali nije poznato da li  se i  odazvao.

2 komentara na “Ministar zaobišao gradsko rukovodstvo

  1. SRAMOTA, NIJE NAŠAO ZA SHODNO DA SVRATI NA MINUT U INSPEKCIJU RADA KOJA SE NALAZI U ZGRADI KOLUBARSKOG OKRUGA. IZGLEDA ONA MU SLUŽI SAMO KAD MU TREBA ZA LIČNU PROMOCIJU.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *