petak, 21. juna 2024.

Ovo je “Krušikov” auto od 70.000 evra

Objavljeno: 14. oktobra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski “Krušik”, iako godinama posluje sa gubitkom i ima ogromna dugovanja, u voznom parku ima automobil koji se retko može videti na srpskim putevima, čija vrednost dostiže neverovatnih 70.000 evra. Automobil “AUDI S6” kupio je početkom 2011. godine tadašnji direktor “Krušika” Jovan Davidović. Vozilo, koje vredi kao dvosoban stan u Beogradu, čak ima i televizore ugrađene u naslone sedišta. Službeni automobil je sada parkiran u garaži “Krušika”, jer čelni čovek te fabrike Mladen Petković za „Patak“ kaže da “nije moralno da vozi tako skupocen auto u ovim teškim vremenima, kada su radnici do skoro primali minimalne zarade”.

Petković odbacuje tvrdnje pojedinih radnika i sindikalaca da je skupoceni  automobil izlupan i da ga zbog toga ne koristi, a na licu mesta smo se uverili da je automobil u voznom stanju. Na pitanje da li će prodati ovaj automobil, s obzirom na to da odbija da ga vozi, a da s druge strane, u garaži stoji “zarobljeno” 70.000 evra, Petković je rekao da za sada ne zna kakva će biti buduća sudbina skupocenog automobila koji je u vlasništvu “Krušika”.

2 komentara na “Ovo je “Krušikov” auto od 70.000 evra

 1. Nije sporno da ovo vozilo ima kompanija koja dobro posluje,ali za gubitase to nikao nije dobro.Ovo vozilo je staro tri godine i za isto se ne moze dobiti ni trecina tadasnje vrednosti.Bolje da direktor vozi ovo vozilo,jer vozilo koje se ne vozi i stoji parkirano samim tim propada.Mislim da nije sporna registracija od 1000e…Mozda ovo vozilo treba ustupiti Vladi Srbije na koriscenje,ako vec ne zele da ga koriste u Krusiku?!

  0

  0
 2. Svih 1230 radnika „Krusika“ posvedocice da je punih 8 meseci sadasnjem v.d. izvrsnom direktor Mladen Petkovic, nije smetalo da svakodnevno koristio isti auto na relaciji BG-VA-BG (a i po Beogradu se vikendom vozikao). Basnoslovni racuni za gorivo, servisi od kojih su neki obavljeni i kod njegovog kuma u Surcinu, posto je svojom bahatom voznjom i nepaznjom potpuno unistio auto samo su neke od cinjenica koje demantuju celu ovu manipulaciju.
  Toliko na temu moralnosti.

  Zasto niste fotografisili automobil i iznutra da pokazete gde su nepostojeci televizori? Zasto za komentar niste pozvali bivseg generalnog direktora „Krusika“?

  Inace tacan model Audija je Audi A6 Limousine 3.0 TFSI quattro Tiptronic, kupljen je jula 2010. godine i placen 57.400 Eura. I vozni parkovi ostalih fabrika namenske industrije su u istom periodu obnovljeni novim automobilima. 2009. „Prvi partizan“ kupio je Audi A8 (koji je uzgred za 30% skuplji od predmetnog Audia), „Sloboda“ je i 2009. pazarila skoro isti model Audia A6, da bi 2012. svoj vozni park upotpunila jos jednim Audijem A6, novije serije itd.

  Audi A6, i 27 sekretarica i ostale banalnosti i neistine samo su dimna zavesa iza koje se skrivaju prave teme. A o njima neki drugi put.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *