četvrtak, 13. juna 2024.

Ministarka poljoprivrede otvorila SPREG

Objavljeno: 6. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković otvorila je ovogodišnji Sajam privrede SPREG. Na ovogodišnjem SPREG-u okupilo se 208 izlagača iz 75 gradova i opština Srbije i Republike Srpske, koji svoje proizvode izlažu na skoro 3.400 kvadrata u „Omni centru“. Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković je poručila da je sa zadovoljstvom prihvatila poziv da otvori ovaj sajam koji promoviše domaću privredu i domaće proizvode.

„Moram da kažem da je ovogodišnji sajam još jednom pokazao spremnost i sposobnost da na jednom mestu okupi privredne, mala i srednja preduzeća, ali i velike kompanije i udruženja proizvođača iz gotovo svih oblasti poljoprivrede. Sajam je prava prilika da se promovišu privredni potencijali ovog kraja i da se predstave mogućnosti proizvođača koji potiču iz zapadne Srbije, ali i iz drugih krajeva Srbije i Republike Srpske. Sajmovi su izuzetna prilika da se predstave proizvodni programi i da se naprave poslovni kontakti“, rekla je ministarka Bogosavljević Bošković.

Na ovogodišnjem SPREG-u najviše je izlagača koji se proizvodnjom. Gradonačelnik Stanko Terzić je na otvaranju 13. sajamske manifestacije je rekao da je SPREG od lokalnog sajma proteklih godina prerastao u značajnu sajamsku manifestacuju, najveću na području zapadne Srbije.

I ove godine posetioce očekuju brojni sajamski popusti, kao i prateći program. Sajam će za posetioce biti otvoren od 10 do 16 časova do 8. aprila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *