sreda, 24. aprila 2024.

Mionica dobija Omladinski klub

Objavljeno: 24. januara 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Mionica, foto: Turistička organizacija
Mionica, foto: Turistička organizacija

MIONICA- Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je prostorije novog Omladinskog kluba u Mionici. Zajedničkim sredstvima opština Mionica i Ministarstvo turizma i omladine obezbedili su 2,7 miliona dinara. Prva faza radova koja podrazumeva grube građevinske radove je završena, a očekuje se nastavak radova.

“U Mionici ćemo uspostaviti Omladinski klub. Prva faza radova na adaptaciji je završena, a uskoro očekujemo i nastavak radova kada ćemo kompletno opremiti prostorije. Od izuzetne važnosti nam je da mladi u Mionici imaju edukativne programe, da kvalitetno provode svoje vreme i da budu podrška u stvaranju zajednice koja ima svetlu budućnost. Mi ćemo dati sve od sebe da što pre realizujemo ovaj projekat”, izjavio je Janković.

Obilazak radova, foto: Opština Mionica

Opština Mionica preduzela je značajne korake u osnivanju Omladinskog kluba, gde su mladi pohađali obuke za omladinske lidere, a završen je akcioni plan za mlade u saradnji sa Omladinskim savezom udruženja „OPENS“.

Takođe, opština Mionica ima podršku UNICEF-a u realizaciji i osmišljavanju novih programa koji će doprineti razvoju Omladinskog kluba u Mionici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *