petak, 24. maja 2024.

Mionica dobija sportsku halu

Objavljeno: 21. avgusta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Ovih dana počeće radovi na završetku izgradnje sportske hale u Mionici, tako da će ova varošica dobiti jednu od najsavremenijih sportskih dvorana u Srbiji. Celokupan posao trebalo bi da bude završen najkasnije za pet meseci. U Mionici je potpisan ugovor o završetku radova na izgradnji sportske hale sa preduzećem „ALFACO INŽENJERING doo“ iz Čačka. Vrednost ugovorenih radova je 113,76 miliona dinara. Očekuje se da će radovi početi  narednih dana, a predsednik mioničke opštine Boban Janković kaže da je značaj ovog projekta za lokalnu zajednicu nemerljiv.

„Završetkom sportske hale otvaramo put da svim našim sugrađanima obezbedimo nove kvalitetne i raznovrsne sportske sadržaje koje do sada nismo imali. Mionica će postati mesto okupljanja mnogobrojnih sportista i rekreativaca u jednoj od najsavremenijih sportskih hala u Srbiji“, rekao je Janković.

Za završetak sportske hale, čija je izgradnja počela pre 25 godina, Ministarstvo omladine i sporta je opredelilo 44 miliona dinara, dok je ostatak novca obezbeđen iz opštinskog budžeta.

Predsednik Opštine Boban Janković najavljuje da će, nakon završetka sportske hale, početi izgradnja nacionalnog rukometnog trening centra, koji će imati sve potrebne uslove  za pripreme profesionalnih sportista iz zemlje i inostranstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *