utorak, 5. marta 2024.

Mionica na Sajmu turizma u Beogradu

Objavljeno: 23. februara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Među 1.200 izlagača iz 55 država svoju turističku ponudu će do 25. februara na Sajmu turizma u Beogradu predstavljati i Mionica. Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma održava se pod sloganom „Odmor te čeka“.

-Imajući u vidu da je Sajam turizma u Beograd najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope  koja promoviše najnovije turističke trendove i koju poseti više od 75 hiljada posetilaca, ovo je najbolje mesto gde naša opština može predstaviti svoju turističku ponudu- izjavio predsednik mioničke opštine Boban Janković.

U okviru štanda Mionice koji se nalazi na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u hali 4 Beogradskog sajma, predstavljena je ponuda svih smeštajnih kapaciteta na teritoriji opštine tako da se posetioci mogu informisati o cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima. Pored ovoga, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa brojnim mioničkim prirodnim lepotama, turističkim atrakcijama, spomenicima kulture i  manifestacijama.

Prvog dana Sajma posetioce su na štandu opštine Mionica dočekivali mionički učenici u kostimima Živojina i Lujze Mišić prezentujićim tradicionalnu manifestaciju „Mišićevi dani“ uz muzički program ansambla „Stare staze“ iz Valjeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *