petak, 12. aprila 2024.

Mionica uskoro dobija sportsku halu

Objavljeno: 29. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA-Radovi na završetku izgradnje sportske hale u Mionici privode se kraju. Ova varošica će uskoro dobiti jednu od najsavremenijih sportskih dvorana u Srbiji. Predsednik mioničke opštine Boban Janković kaže da će ovaj najveći infrastrukturni projekat u oblasti sporta u toj opštini doneti brojne pogodnosti lokalnom stanovništvu, jer će omogućiti održavanje raznovrsnih sportskih događaja i privući posetioce.

„Mionička deca će izgradnjom sportske hale i renoviranjem fiskulturne sale imati priliku da treniraju u najboljim mogućim uslovima  jer zaista to i zaslužuju. Završetkom sportske hale otvaramo put da svim našim sugrađanima obezbedimo nove kvalitetne i raznovrsne sportske sadržaje koje do sada nismo imali. Mionica će postati mesto okupljanja mnogobrojnih sportista i rekreativaca u jednoj od najsavremenijih sportskih hala u Srbiji”, rekao je Janković.

Za završetak sportske hale, čija je izgradnja počela pre 25 godina, iz mioničke kase je obezbeđeno 69,7 miliona dinara, dok je Ministarstvo omladine i sporta za ovaj projekat  opredelilo 44 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *