utorak, 28. maja 2024.

Mionica uskoro dobija toplanu

Objavljeno: 27. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U Mionici će uskoro početi izgradnja toplane, kojom će biti rešen problem grejanja svih javnih i pojedinih stambenih objekata u toj varošici. Radovi će koštati 138 miliona dinara, a novac je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije. Kotlarnica ukupnog kapaciteta 1.900 KW nalaziće se u okviru zgrade osnovne škole „Milan Rakić“ u Mionici.

„ Toplifikacija Mionice je veoma značajan  projekat kojim će se u velikoj meri poboljšati kvalitet života Mioničana. Toplovodna mreža, koja će biti izgrađena u tri faze, toplotnom energijom će se snabdevati zgrade osnovne i srednje škole u Mionici, Dom zdravlja, mioničko obdanište, sportsku halu, zgradu Opštinske uprave, crkvu i policijsku stanica, nakon čega sledi priključenje i stambenih objekata“, rekao je predsednik mioničke opštine Boban Janković.

Radovi na izgradnji toplane u Mionici, kako je najavljeno, počeće u septembru.

6 komentara na “Mionica uskoro dobija toplanu

  1. Ja mislim da osim toplane Mionici je neophodan i mini aerodrom, onda muzej fantastike to je mesto vrhunskin konceptualnih umetnika a čujem i mesto novih masonerija da postaje. Vama u Mionici je neophodan Boki 13 da Vas obuzda.

    10

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *