četvrtak, 13. juna 2024.

Mionica zaključila sporazum u okviru programa Exchange 5

Objavljeno: 13. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Opština Mionica i Stalna konferencija gradova i opština zaključili su Sporazum o saradnji koji se odnosi na saradnju u realizaciji paketa podrške ovoj jedinici lokalne samouprave u oblasti upravljanja imovinom, koji je odobren u okviru konkursa za dodelu Paketa podrške gradovima i opštinama u okviru programa Exchange 5.

Paket podrške za unapređenje procesa upravljanja imovinom je po svom obuhvatu posebno prilagođen kapacitetima opštine Mionica. Podrška podrazumeva direktan angažman stručnjaka za rad na aktima JLS, imovinskim evidencijama i bazama podataka, za utvrđivanje faktičkog stanja nepokretnosti, treninge, radionice, seminare kao i druge vidove savetodavne podrške JLS u predmetnoj oblasti, saopšteno je iz mioničke opštine.

Program finansira Evropska unija iz sredstava IPA 2014, a sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u saradnji sa Ministarstvom finansija i SKGO kao implementacionim partnerom. Program je namenjen podršci lokalnim samoupravama za efikasno upravljanje imovinom, a realizuje se do aprila 2020. godine.

2 komentara na “Mionica zaključila sporazum u okviru programa Exchange 5

  1. Ja mislim da 99,9% stanovnima Mionice zna šta je taj sporazum i da su presrećni zakkjučivanjem ovog sporazuma.

    7

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *