četvrtak, 18. jula 2024.

Sutra Sajam zapošljavanja

Objavljeno: 13. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U hotelu „Grand“ sutra će, od 10 do 13 časova, biti organizovan  Sajam zapošljavanja. Oko 30 preduzeća ponudiće 205 slobodnih radnih mesta za nezaposlene ili one koji žele da promene posao. Kako je saopšteno iz valjevske Službe za zapošljavanje, traženi su radnici u prehrambenoj industriji, prodavci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, radnici u turizmu i ugostiteljstvu, vozači, pekari, radnici građevinske struke, radnici grafičke struke, stolari, šivači, poštari, inženjeri građevine, inženjeri tehnologije i drugi.

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete.

„Na Sajmu će poslodavci biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju“, saopšteno je iz Službe za zapošljavanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *