nedelja, 10. decembra 2023.

Mladi sve više zainteresovani za boks

Objavljeno: 29. oktobra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mioničani se sve više bave boksom. Za šest meseci novoosnovani bokserski klub upisao je 25 članova, koji su pre nekoliko dana dobili su savremeno opremljen prostor, sa svlačioncama, toaletima, spravama i rekvizitima za trening.

„Očekujem da će ovo novo poglavlje u mioničkom sportu doneti još mladih šampiona. Znamo koliko je sport važan za jednu zajednicu. I zato, renoviramo terene, otvaramo nove sportske klubove. Završili smo sportsku halu nakon 25 godina i uložili 114 miliona dinara. Mionica dobija novi izgled. Do sredine novembra planiramo da završimo i linijski park koji će biti mesto za odmor i rekraciju svih Mioničana i turista“, rekao je predsednik mioničke opštine Boban Janković.

Otvaranje bokserskog kluba podržao je i predsednik Boskerskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, koji je prilikom otvaranja posetio klub i donirao opremu, džakove i rukavice.

Treninzi se održavaju svakog radnog dana u dva termina, od 18-20 i od 20-22h. Iz bokserskog kluba kažu da očekuju veću zainteresovanost mladih za ovaj sport i pozivaju sve da se jave u prostorije kluba u Mionici i na taj način učestvuju u razvoju ovog sporta.

Sa modernom sprotskom halom, teretanom na otvorenom i renoviranim školskim terenima Mionica pruža značajne mogućnosti za sve sportiste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *