četvrtak, 18. jula 2024.

Monodrama Anđelke Prpić „Šta me snađe“

Objavljeno: 15. decembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na sceni Centra za kulturu idućeg petka, 22. decembra, od 20 časova biće izvedena monodrama Anđelke Prpić „Šta me snađe“. Karte su od danas u prodaji na blagajni Centra za kulturu. Popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, jednog od najboljih scenarista današnje Srbije, dok režiju potpisuje proslavljeni glumac i režiser Branko Đurić Đura.

Šarmantna Anđelka omiljena širom EX YU prostora, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

 

BRANKO ĐURIĆ ĐURA, reditelj 
Anđelkina predstava će sigurno postaviti nove standarde u kategoriji predstava za jednog glumca. To sigurno nije monodrama, nije ni stendap nego je jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticiran način i nalazi svoje mesto u srcu svakog od njih, nezavisno od toga kakve komedije su do tada voleli da gledaju. Anđelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje celu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja. Svakako se radi o kvalitetnoj zabavi koja ne potcenjuje gledaoca nego komunicira s njim na nivou koji on zaslužuje. U današnjoj poplavi jeftinih komedija Anđelkina “Šta me snađe” predstavlja pravo osveženje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *