subota, 20. aprila 2024.

Na Divčibarama dvodnevni MMF

Objavljeno: 16. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Mountain Music Fest, jedan od najlepših planinsko-muzičkih festivala u ovom delu Evrope, pod sloganom Srce kuca jako, svoje četvrto izdanje na Divčibarama predstaviće prvi put u dva dana – 16. i 17. avgusta 2019. godine.

U zelenom amfiteatru ski staze, 17. avgusta začuće se eklektični zvuk grupe Elemental i kultna beogradska rok grupa Plejboj, kao i karakteristični “roots reggae” zvuci Killo Killo bande. Loup Garou oživeće duh Nju Orleansa,a na Bukva stejdžu će se ovog leta nastupitiTrio Elegancijasagypsy swing zvukom. Prvo veče festivala, 16. avgust rezervisan je za Buč Kesidi i Ljubičice, koji će svojim rokenrol i elektro-bluz izdanjima razdrmati publiku.U subotu će se, duboko u Čudesnoj šumi začuti miksevi jazza, soula, funka, disko, hip-hopa, rnba i hausa koje će sa vinila tokom dana puštati čuveni DJ Iron i momci iz White City Soul-a.

Osim sjajne muzike, posetioci svih uzrasta će tokom celog dana moći da se zabave i uživaju u prijatnoj temperaturi hlada Čudesne šume. Hrabre mališane, kao i prošlih godina, čeka Avantura parki ZipLine, a za one kreativne, festival jeorganizovao radionice pravljenja lutkica, narukvica, pinjatei arhionicu. Posetioci festivala će imati priliku da učestvuju u trci bojana pet kilometara, da se oprobaju u plesu, jogi, orijentiringu, streličarstvu i žongliranju, ožive jedan fantastičan izum Leonarda Da Vinčija, kao i da,uz pivo, poslušaju interesantno predavanje mladog naučnika o elektromobilnosti.A za sve one koji nisu preterano zainteresovani za aktivnosti, MMF je obezbedio miran kutak sa ležaljkama i lejzi begovima isključivo za – odmor i lenčarenje.

Karte za MMFmoguće je kupiti u pretprodaji na prodajnim mestima ticket.rs i na samom ulazu na festival. Cena karte iznosi 700 dinara, a ulaz za decu mlađu od 10 godina je, naravno – besplatan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *