subota, 20. aprila 2024.

U nedelju reli „Memorijal Miodrag File Stojanac“

Objavljeno: 16. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevski reli pod nazivom „Memorijal Miodrag File Stojanac“ održava se u nedelju 18. avgusta, a organizatori očekuju učešće oko 25 posada. U subotu od 19.30 časova je zvanično otvarenje relija, ispred Centra za kulturu, a sam takmičarski deo počinje u nedelju od 9 časova.

„Na terenima Divčibara ponovo imamo reli u organizaciji domaćih valjevskih klubova, naravno pod pokroviteljstvom grada Valjeva. Reli je sam po sebi disciplina koja je u organizacionom smislu daleko najteža i najzahtevnija. Odabrali smo dva brzinca, to su delovi zatvorene staze. Prvi brzinski ispit se odvija od Rajkovića, tačnije raskrsnice u centru Rajkovića  do pumpe na Divčibarima. Drugi kreće od  Divčibarskog zamka i završava se kod kafane „Vagon“. Imamo kuriozitet, to su dve bugarske posade”, istakao je predsednik „Avako Racing Team“ Zoran Pivić.

Zatvaranje javnog saobraćaja je od 7.15 časova u Rajkoviću, a  otvara se u 16 časova. Drugi deo puta od Kaone ka Divčibarama se zatvara u 7.50 i otvara se u 16.30. Vozi se po tri puta, što je ukupno šest brzinaca koji zbirno imaju 52,3 kilometra a ukupan reli je 187 kilometara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *