petak, 24. maja 2024.

Na listi „Ivica Dačić – Premijer Srbije“ četiri kandidata iz Valjeva

Objavljeno: 18. februara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Republička izborna komisija proglasila je parlamentarnu listu „Ivica Dačić – Premijer Srbije“, koalicije Socijalistička partija Srbije- Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije, za predstojeće aprilske izbore.

Na izbornoj listi te koalicije od 250 kandidata za poslanike se nalaze četiri kandidata iz Valjeva i još tri iz opština Kolubarskog okruga.

Na „visokom“ 16. mestu je doskorašnji narodni poslanik SPS-a iz Valjeva Đorđe Milićević, diplomirani ekonomista. Na 89. mestu se nalazi Đorđe Milanović, master ekonomista, na 145. mestu je diplomirani ekonomista Slavica Pavlović, a 248. na listi je Milena Dosković, viši arhivski tehničar.

Na 123. mestu liste kandidata za poslanike republičkog parlamenta je diplomirani vaspitač iz Osečine Zorica Pavlović, 197. je diplomirani inženjer saobraćaja Blagoje Conić sa Uba, dok je na 236. mestu preduzetnik iz Ljiga Milomir Radojičić.

Među prvih 50 na parlamentarnoj listi ove koalicije, pored Beograda, Kragujevca, Novog Sada i Valjeva, se nalaze kandidati iz Jagodine, Priboja, Peći, Kraljeva, Vrnjačke banje, Zrenjanina, Leskovca, Aranđelovca, Gadžinog Hana, Kovina, Kraljeva, Čačka, Smedereva, Kladova, Vranja, Lučana, Knjaževca i Prištine.

Foto: SPS

Jedan komentar na “Na listi „Ivica Dačić – Premijer Srbije“ četiri kandidata iz Valjeva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *