subota, 20. jula 2024.

Na listi SNS dva poslanička kandidata iz Valjeva

Objavljeno: 18. februara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: SNS
Foto: SNS

VALJEVO- Republička izborna komisija proglasila je listu „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“, za izbore za narodne poslanike koji su raspisani za 3. april.

Nosilac liste je predsednik SNS Aleksandar Vučić, prva na listi za republičke izbore je direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju dr Danica Grujičić, a iz Kolubarskog okruga na listi se nalazi pet kandidata za poslanike republičkog parlamenta.

Na listi od 250 kandidata na 155. mestu je poverenica SNS-a u Valjevu i aktuelna direktorka Narodnog muzeja Jelena Nikolić-Lekić, master ekonomista, dok je na 197. mestu Ivan Ilić, diplomirani ekonomista.

Na „visokom“ 36. mestu na listi „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“ je Ivana Nikolić, master inženjer saobraćaja iz ubskog sela Sovljak.

Profesor razredne nastave Vesna Stanković iz Mionice je 214. na listi, a diplomirani politikolog Snežana Škorić iz lajkovačkog sela Bogovađa je na 230. mestu.

Među prvih 50 kandidata za narodne poslanike pored Beograda, Novog Sada i Niša, nalaze se kandidati iz Uba, Požege, Kruševca, Pančeva, Kikinde, Inđije, Priboja, Kosovske Mitrovice, Odžaka, Raške, Novog Pazara, Subotice, Obrenovca, Leskovca, Zrenjanina i Vranja.

Lista „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“ naći pod rednim brojem jedan, na glasačkom listiću.

Foto:SNS

3 komentara na “Na listi SNS dva poslanička kandidata iz Valjeva

  1. Svaka cast za loklani SNS. Ove visoke pozicije na listi od 250 kandidata pokazuju koliko je Valjevo uvazeno i respektovano. Znacaj Valjeva je potvrdjen vise puta. Najpre postavljanjem pomocnog trenera, a sada i sa ovom nagradom! 👏

    3

    2
  2. Da ih ima i 10 iz Valjeva ništa ne bi značilo. Znate li nekog poslanika, iz bilo koje partije, ko je uradio nešto za Valjevo, a ne samo za sopstveni interes? Ja ne poznajem takvog.

    10

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *