nedelja, 14. aprila 2024.

Na plivačkom mitingu najuspešnija najmlađa Maša Radojević

Objavljeno: 23. oktobra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na međunarodnom plivačkom mitingu „Kragujevački oktobar 2017“ učestvovalo je 20 klubova sa 316 plivača iz Bugarske i Srbije. Plivački klub Valis je nastupio sa sedmočlanom ekipom, predvođenom trenerom Branislavom Kovačevićem. Najuspešnija takmičarka kluba na ovom takmičenju bila je najmlađa Maša Radojević, koja je u disciplini 50m leđno u cilju zazuela drugo mesto sa vremenom 57,92 sekunde, dok je u disciplini 100m slobodno ponovila isti uspeh i stigla do srebra sa isplivanim novim ličnim rekordom 2:03,48.

Odličnu formu potvrdila je Maša Cvetković, koja je osvojila dva odličja, srebrnu medalju u disciplini 50m delfin sa vremenom 43,28. U discipini 200m slobodno odličnim nastupom Maša je stigla do bronzane medalje sa vremenom 2:55,18. Đurić Danica je uz saostatak za trećeplasiranom od samo 6 stotinki stigla do četvrtog mesta u disciplini 50m leđno, a Vuk Tešanović je nastavio sa uzlaznim trendom forme i uz nove lične rekorde se plasirao od četvrtog do sedmog mesta u disciplinama 50m slobodno, 100m slobodno i 50 m leđno. Lazar i Luka Vukosavljević, kao i Đurđa Raković su opravdali poverenje trenera, isplivali svoje najbolje rezultate i pokazali potencijal.

Sledeće subote plivački klub  uz podršku Ustanove za sport i fizičku kulturu „Valis“ organizuje treći po redu međunarodni plivački miting „Vojvoda Živojin Mišić“, takmičenje počinje u 10 časova na olimpijskom bazenu pokrivenom balonom u SRC Petnica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *