četvrtak, 25. jula 2024.

Na Skupštini o nagradama, ali verovatno bez kadrovskih rešenja

Objavljeno: 12. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Sledeća sednica Skupštine grada zakazana je za 16. mart a na njoj bi kako se očekuje trebale da budu donete odluke o gradskim nagradama koje se tradicionalno uručuju 20. marta, na Dan Valjeva na svečanoj akademiji.

Podsećamo, priznanje počasnog Valjevca predviđeno je za Matiju Nastasiću, fudbalskog reprezentativca Srbije, koji je to laskavo proiznanje zavredeo sjajnim humanim gestom – donacijom od 100.000 evra za potpunu obnovu Dečjeg odeljenja valjevske bolnice. Pored najvećeg priznanja Valjeva koje će biti uručeno Nastasiću, povodom Dana grada, kako je odlučila nadležna komisija, biće uručene i godišnje nagrade pojedincima i institucijama iz oblasti privrede, medicine, obrazovanja, stvaralaštva učenika i studenata, poljoprivrede, humanitarnog rada, informisanja, negovanja tradicije i sporta, kao i dve nagrade za životno delo.

Što se ostalih tačaka dnevnog reda tiče, za sada nije poznato da li će biti rasprave i o kadrovskim rešenjima, nakon ostavke Borisava Radojičića (SPS) na članstvo u Gradskom veću, koje već dva meseca nema još jednog člana, nakon što je i David Maksimović sa “kvote” SPS dao ostavku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *