utorak, 5. marta 2024.

U LAPZ-u posao za 65 osoba i 25 miliona dinara

Objavljeno: 12. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Utvrđen je Lokalni akcioni plan zapošljavanja Valjeva za ovu godinu, a kako je odlučilo Gradsko veće, njime se utvrđuju programi i mere koji će se realizovati, kako bi se dostigli ciljevi i postiglo održivo povećanje zaposlenosti.

Kako je najavljeno, osnovni cilj ovogodišnjeg LAPZ–a je povećanje zaposlenosti i to kroz stručnu praksu bez obzira na godine života, kao i kroz javne radove, uključivanjem teže zapošljivih grupa lica. Po ovom planu, inače, prilika se pruža za 65 nezaposlenih lica i to za 40 lica sa sedmim stepenom, 10 lica sa šestim stepenom i 15 lica sa četvrtim stepenom stručne spreme.
“Grad Valjevo ima veću potrebu za dodatnim angažovanjem nezaposlenih lica na održavanju i obnavljanju infrastrukture, poslova iz oblasti socijalnih, humanitarnih, kulturnih i drugih delatnosti kao i održavanja i zaštite životne sredine i prirode i drugih objekata od opšteg interesa”, saopšteno je iz Gradske uprave uz napomenu da je iz budžeta za realizaciju LAPZ–a predviđeno 25 miliona dinara.

Jedan komentar na “U LAPZ-u posao za 65 osoba i 25 miliona dinara

  1. Dobro bi bilo videti ko dobija te pare i koliko često dobija razne donacije. Isti ljudi a dužni i ružni. Daju svojima ko pita Raju. Turska logika.

    5

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *