utorak, 28. maja 2024.

Nagli skok obolelih od korone u Valjevu

Objavljeno: 14. oktobra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevo je došlo do povećanja broja obolelih od korona virusa. Prema poslednjim podacima koje je danas objavio Zavod za javno zdravlje, u Valjevu su od korona virusa obolele 24 osobe. Za sada nije poznato zbog čega je došlo do naglog skoka novopozitivnih, da li se radi o nekoj proslavi ili ne.

Inače, od početka oktobra do juče u 15 časova u Valjevu korona virus potvrđen kod 12 osoba, dok je samo za jedan dan regostrovano duplo više obolelih. Što se tiče opština Kolubarskog okruga, u Lajkovcu su zabeležena dva nova slučaja korona virusa, dok u ostalim opštinama nije bilo novopozitivnih.

U valjevskoj bolnici na lečenju se nalaze dve osobe iz Valjeva koje su zbrinute zbog posledica korona virusa, dok je u kućnoj izolaciji 40 osoba, 24 više u odnosu na jučerašnji izveštaj.

U Valjevu su od početka pandemije od posledica korona virusa preminule 32 osobe, a u Mionici njih šest. U Ljigu je preminulo pet osoba, kao i u Lajkovcu, a po četiri osobe preminule su od posledica korona virusa u Osečini i Ubu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *