ponedeljak, 22. jula 2024.

Valjevke osvojile bronzu na Prvenstvu Srbije

Objavljeno: 15. oktobra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Juniorke Streljačkog kluba „Valjevo 1880“ osvojile su bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije održanom u Beogradu. Ovim takmičenjem završena je sezona 2019/2020, čiji je kraj pomeren zbog pandemije korona virusa. Pored uspeha ekipe juniorki, koju su činile Tamara Jeremić, Nevena Drajić i Milica Jovanović, tu je i četvrto mesto koje je zauzela ekipa seniorki.

SK „Valjevo 1880“ je imao predstavnike i u kategorijama pionirki i pionira, koji su bili sedmi od ukupno 29 ekipa. Milica Jovanović je ovoj u kategoriji osvojila peto mesto u pojedinačnom plasmanu. Nju je od medalje u onoj konkurenciji delio je samo jedan krug.

„Mogla sam bolje ali uhvatila me je malo i trema. Kada znaš da možeš bolje onda želiš da nastaviš da treniraš da bi na drugom takmičenju sve bilo bolje. Treniraćemo naporno i nadam se da ćemo naredne sezone biti bolji- i kao pojedinci i kao ekipa“, kaže Milica.

I ove godine ekipa SK „Valjevo 1880“ bila je jedna od najbrojnih na Prvenstvu Srbije. Zanimljivo je da su i najmlađi strelci na turniru bili upravo takmičari iz Valjeva- Marko Jopačić i Ognjen Mitrović koji su rođeni 2010. godine.

Valjevski strelci ove sezone mogu da se pohvale sa dve medalje osvojene na nacionalim prvenstvima, jednom pojedinačnom i jednom ekipnom.

Nova takmičarska sezona počinje već naredne nedelje kada se u Smederevu održava prvo kolo Kupa Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *